Bankstel Bornholm

Bankstel Bornholm

Op zoek naar tijdloos en comfort? Dan is de Bornholm echt een bank voor uw interieur. Door de hoogwaardige materialen die in de bank verwerkt zitten heeft de Bornholm een uitstekkend zitcomfort. De bank is voorzien van een binnenvering waardoor wij u een langere levensduur kunnen garanderen.(Duitse degelijkheid)

De Bornholm is zowel met een hoge rug als met een lage rug verkrijbaar. Zo zijn er ook nog een tal van verschillende maatvoeringen leverbaar zoals een 3-zits, 2,5-zits, 2-zits, fauteuil of zelfs als hoekopstelling. En voor de bekleding op de bank zijn er  veel mogelijkheden in veel kleuren zowel als in leder als stof.

  • Veel stof en kleur mogelijkheden.
  • Diversen opstellingen leverbaar.
  • Uitstekend zitcomfort.

Heeft u nog vragen of wilt u graag even komen proefzitten onder het genot van een kopje koffie? U bent van harte welkom, onze verkoopadviseurs staan altijd voor u klaar.

Informatie- en/of prijs opvragen







    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Ik heb Bradaal gevonden

    Opmerking

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Lekker ontspannen zitten?
    Het Bankstel in ieder interieur staat er één. Ieder interieur en ieder mens vraagt om een ander type bank. Daarom is een bank kopen erg lastig, er zijn heel veel verschillende soorten en typen banken. Het is van belang dat u voor uw zelf weet naar wat voor soort en type bank u op zoekt bent. En in welke interieurstijl het moet passen. Bijvoorbeeld een losse driezits bank of een tweezits bank met een lekkere fauteuil,  een mooie grote hoekbank, een relaxbank of juist een comfortabele loungebank waar u lekker ontspannen in kunt hangen. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie aan banken in verschillende woonstijlen van modern, klassiek, industrieel, stoer, landelijk tot tijdloos.  En in alle prijsklasse! Dus laat u eens verrassen en bekijk onze uitgebreide collectie bankstellen.