Magic4U Relax fauteuils

Stel jouw ideale relaxfauteuil MAGIC 4 zelf samen!

Een goede relaxfauteuil is niet alleen heerlijk als je graag een goed boek leest, puzzelt of televisie kijkt. Een goede stoel en zithouding zijn ook beter voor je benen en rug. En zoals ieder mens anders is, moet ook iedere stoel anders zijn. Relaxfauteuil Magic 4 is dan ook de perfecte keuze! Met relaxfauteuil Magic 4 stel je jouw ideale relaxstoel in een aantal stappen helemaal zelf samen. Zo heb je altijd een fauteuil die perfect voldoet aan jouw wensen en perfect aansluit bij je interieur.

Stap 1 – kies het model
Met de relaxfauteuil Magic 4 heb je de keuze uit 4 verschillende ruggen en 6 verschillende armleggers waarbij in totaal 24 verschillende modellen gemaakt kan worden waarbij ergonomisch zitcomfort voorop staat. Van moderne relaxfauteuil tot een traditioneel model, er is altijd een model dat past binnen jouw interieur en voldoet aan jouw zit wensen!

Stap 2 – kies de maat
Alle Magic 4 relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten: extra small, small, medium en large. Zo zit er altijd een relaxfauteuil tussen die perfect past, of je nu kleiner of langer bent dan gemiddeld maakt met de Magic 4 allemaal niet meer uit.

Stap 3 – kies de bekleding 
Voor de bekleding van jouw relaxfauteuil Magic 4 kun je kiezen uit een brede selectie leersoorten en diversen kwaliteitsstoffen in vele kleuren, er zit altijd een kleur tussen die je zoekt!

Stap 4 – kies de poot/voet
Geef je relaxfauteuil Magic 4 een extra persoonlijke uitstraling met een poot/voet naar jouw eigen wens. Zo kun je kiezen voor een stervoet in meerdere uitvoeringen, schotelvoet in meerdere uitvoeringen of de trompetvoet. Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

Stap 5 – kies de bediening
De Magic 4 relaxfauteuils worden standaard geleverd met handmatige bediening van de voetensteun en rugleuning. Dit gaat door middel van een gasveer. Kies je voor elektrische bediening, dan kun je de voetensteun en rugleuning apart van elkaar elektrisch verstellen. Komt de relaxfauteuil niet in de buurt van een stopcontact te staan? Hiervoor is een losse accu leverbaar. De hoofdsteun (topswing) is altijd handmatig verstelbaar. Deze kun je eenvoudig in de voor jou comfortabele stand kantelen. Eventueel is het mogelijk om de relaxfauteuil ook elektrisch te verkrijgen met sta-op hulp.