Haarden

Hier vindt u een overzicht van de diverse haarden die u bij ons kunt vinden. De serie haarden die u bij ons kunt vinden lopen uiteen van haarden op Bio-Ethanol of Elektrisch. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar deze haarden geven ook echte warmte.

Knus en Gezellig?

Bent u op zoek naar een stukje sfeer en gezelligheid en u heeft nog een stukje muur vrij in uw interieur? En u wilt op een eenvoudige manier genieten van vuur, dan is een elektrische haard de uitkomst. De laatste jaren zijn de elektrische haarden sterk in opkomst. Een elektrische haard is er in veel verschillende soorten en maten en prijzen. De moderne typen haarden geven een zeer levendig vlammenspel en geven bovendien
ook nog warmte. Het voordeel van een elektrische haard is dat ze geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben.

Het enige dat u nodig heeft om het vuur aan te wakkeren is een stopcontact en een mooi plekje waar de schouw kan staan! Hier vindt u een uitgebreide collectie aan Schouwen en haarden in verschillende woonstijlen van modern, klassiek, landelijk tot tijdloos. En in alle prijsklasse! Dus laat u eens verrassen en bekijk onze uitgebreide collectie.

Bio-Ethanol is gewoon bij ons verkrijgbaar.  Voor meer info neem dan contact met ons op!