Industriële tafels

Op zoek naar een eettafel?

Bij Bradaal slaagt u gegarandeerd. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie eettafels in verschillende woonstijlen van romantisch, modern, klassiek, landelijk, tijdloos en industrieel. Leverbaar in diversen matrialen en afwerkingen. Dus laat u eens verrassen door onze uitgebreide collectie tafels.

De Eettafel wordt gezien als de centrale plek in uw huis waar iedereen gezellig bij elkaar komt om gezellig samen de dag te bespreken of voor het ontbijt en diner. Daarom is het van belang dat u functioneel en comfortabel aan de eettafel zit. Niet alleen natafelen of dineren maar ook om een een tijdschrift, krant te lezen of gezellig te borrelen met vrienden of om juist lekker aan te werken. Eettafels zijn er in heel veel verschillende soorten en maatvoeringen. Dus u begrijpt wel dat het erg lastig is om de juiste tafel voor uw interieur te kiezen. Daarom moet rekening gehouden worden met een aantal belangrijke punten.

Hoe groot is de ruimte?

Wilt u stoelen met of zonder armleuningen (i.v.m de hoogte van de tafelrand)? Hoeveel personen moeten er aan de tafel zitten? Welke stijl past het beste bij u interieur? Klassiek, modern, landelijk, tijdloos of juist industrieel. En hoeveel ruimte houdt u over rondom de tafel, zodat u de stoelen gemakkelijk naar achter kan schuiven en er nog goed omheen kan lopen.