Tv-Meubel

Op zoek naar een tv-meubel?

Bij Bradaal wonen & slapen slaagt u gegarandeerd. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie tv-meubels in veel verschillende woonstijlen van tijdloos, industrieel, landelijk, modern, romantisch en klassiek. De tv-meubels zijn allemaal leverbaar in verschillende maatvoeringen en in diversen materiaal soorten, kleuren en afwerkingen. Dus laat u eens verrassen door onze uitgebreide collectie tv-meubels.

Een Tv meubel of Tv dressoir moet er natuurlijk niet alleen mooi uitzien maar ook functioneel zijn. De televisie is niet meer weg te denken in menig huishouden en toch wel één van de belangrijkste items geworden van de woonkamer. Een Tv meubel of Tv dressoir moet er mooi uitzien maar ook praktisch zijn voor het opbergen van uw media apparatuur zoals dvd speler, media speler,  dolby surround set, dvd en cd en het verbergen, of wegwerken van kabels en snoeren. Tijdens een aankoop van een Tv meubel zijn er toch wel een aantal belangrijke punten waar u rekening mee moet houden:
1. Hoe groot is de ruimte van uw woonkamer?
2. Waar zet uw het tv meubel neer in de woonkamer?
3. Hoe groot is de ruimte voor u tv meubel?
4. Hoe groot is de televisie?
5. Wat is de afstand van van de zithoek naar de televisie toe?
6. Wat wilt u er allemaal in opbergen?
7. Welke stijl pas het best bij uw inrichting?
8. Staat de televisie op de juiste hoogte? (schouders en nek het minst belast worden)
Zo ziet u maar! Kunt u er niet uitkomen, in onze winkel kunt u terecht voor een persoonlijk interieuradvies. Ons verkoopteam staat altijd voor u klaar!!!

Voor meer info neem dan contact met ons op!