Industriële meubels Buren

De industriële stijl is inmiddels niet meer weg te denken en de elementen hiervan vind je overal terug. Van een kaalgeslagen muur waardoor de bakstenen wand je woning een ruwe look geeft tot strak vormgegeven lampen en robuuste houten tafels. De industriële meubels Buren hebben een typische stijl met industriële tafels en kasten, vintage meubels en elementen, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van materialen als beton, metaal en hout.

Naast stoere en onbehandelde materialen voor de inrichting is wat extra ruwheid een belangrijk onderdeel van de ‘vintage look’ dat deze stijl kenmerkt.

Voordelen van industriële meubels Buren:

  • Ze passen in elk interieur
  • Vele combinaties met verschillende stijlen mogelijk
  • Ze zijn duurzaam
  • Het heeft een tijdloze en unieke uitstraling
  • De industriële woontrend houdt voorlopig aan

Voor iedere ruimte hebben we prachtige industriële meubels Buren. Bijvoorbeeld een tafel, dressoir of houten legerkist. Door verschillende stijlen te combineren creëert u een levendig effect. U kunt eindeloos combineren met onze vintage accessoires!

Over Meubelhandel Bradaal

Wij hebben ruim 6000 vierkante meter woonplezier met slaapkamerswoonkamerskleinmeubelenwanddecoratie en verlichting van gerenommeerde fabrikanten. Waaronder een hoop industriële meubels Buren, alle denkbare combinaties zijn bij ons mogelijk!

Wij wensen u veel kijkplezier binnen onze site en hopen dat u een goede indruk krijgt van onze collecties!

Contact

Geïnteresseerd geraakt in industriële meubels Buren? Ontdek meer meubelen die passen bij een industriële woonstijl in onze winkel in Culemborg. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van Asch, Tricht, Beusichem en omstreken. Kom een kijkje in onze winkel nemen of neem contact met ons op!

Industriële meubels Buren

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)